CUMHURİYET ORTAOKULU KÜÇÜK MUCİTLERİNİ ARIYOR

16.01.2024 40

Emeklemek hayata atılmış ilk adımsa merak da mucitliğe atılan ilk adımdır. Öğrencilerimizin merak duygusunu arttırmak, çevresindeki değişimi ve dönüşümü fark etmelerini sağlamak, eleştirel gözlem gücü kazandırmak ve hayattaki sorunlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Trabzon Maçka Cumhuriyet Ortaokulu Fen Bilimleri,  Teknoloji ve Tasarım, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım öğretmenleri olarak “Küçük Mucitler” projesini başlatarak yarının mucitlerini keşfetmek için yola çıktık. Öğrencilerimizin parlak fikirleri sonucunda ortaya çıkan ürünler biz öğretmenleri heyecanlandırmalarının yanı sıra geleceğe umutla bakmamızı sağladılar.

Bu süreçte desteğini bizlerden esirgemeyen başta Okul Müdürümüz Sayın Kerim Kavraz'a, yeni nesilleri yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlere ve ilgilerinden dolayı sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

16-01-202416-01-202416-01-202416-01-2024