İLK GÜN İLK HEYECAN

10.09.2023 66

Yeni bir eğitim-öğretim yılına başlarken, hep birlikte umutla dolu yeni bir başlangıca adım atıyoruz. Bu özel dönemde, bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Sevgili öğrenciler , sizler geleceğin değişim liderlerisiniz. Bu yıl sizler için bilgi ve becerilerinizi daha da geliştirmek ve yeni şeyler öğrenmek için büyük bir fırsattır. Kendinize güvenin, disiplinli olun ve her gün bir adım daha ileriye gitmek için çaba gösterin. Değerli veliler, sizler çocuklarımızın ilk öğretmenleri ve en büyük destekçilerisiniz. Onların eğitimine katkıda bulunmanız, onların başarısında büyük bir rol oynayacaktır.onları dinleyin ve her zaman destekleyin. Sevgili öğretmen arkadaslarim, sizler bu önemli görevin yıldızlarısınız. Öğrencilerimizin hayatlarına dokunuyor, onları şekillendiriyor ,tutkuyla öğretmek ve öğrencilerinizi en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için mücadele ediyorsunuz. Bu anlamlı yolculukta sizlere başarılar diliyorum. Değerli Öğretmen Arkadaşlarım , Kıymetli Veliler Bu eğitim-öğretim yılında, birlikte başarılı olmak için el birliğiyle çalışacağımıza inanıyorum. Hep birlikte, öğrencilerimizin başarısı ve mutluluğu için çalışacak ve büyük başarılar elde edeceğiz. Yeni dönemin herkese sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Birlikte güzel bir öğrenme yolculuğuna HAZIR MISINIZ?

Kerim KAVRAZ