9 ŞUBAT GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ

11.02.2021 214

Geçmişten Günümüze Oyun ve Sanat eTwinning projemiz kapsamında 9 Şubat Güvenli İnternet gününde teknoloji kullanımın faydalı ve zararlı yönlerine dikkat çekmek amacıyla proje öğrencilerimizle birlikte " Dokuz Şubat Güvenli İnternet Günü 2021 Hep Birlikte Daha iyi ve Güvenli " sloganını kodladık. Her öğrencimize bir harf düşecek şekilde dağıtım yapıp verdiğimiz kodlarla sloganımızı oluşturdular. Bu şekilde kodlama mantığını öğrendiler.  Öğrencilerimizin oluşturduğu harfler bir araya getirilip kolaj oluşturuldu. Bu şekilde ortak ürünümüz ortaya çıkmıştır. Bu şekilde öğrencilerimiz 21 yy. becerilerine kodlayarak uyum geliştirme fırsatı bulmuştur. Bilgisayarsız kodlama yapıp STEM becerilerini geliştirerek ve algoritmik düşünmelerini desteklemişlerdir.