Bring the World Back

06.06.2023 68

PROJE HAKKINDA

Son yıllarda hızla artan sonuçlardan dolayı küresel ısınmanın ortaya çıkmasının mümkün olmayacağı karşı çıkacak şekilde üzerine örnekleme üzerine bir projedir. Projemiz 10 Türk 1 Azerbaycan olmak üzere uluslararası bir projedir.

HEDEFLERİMİZ

-Yaşadığı Dünya'yı sahiplenen ve bunun için gerekli özeni gösteren bir nesil için yol gösterici olmak ve bu özeni göstermek.

-Öğrencilerimize çevrenin korunması.

-Öğrenciler arasında empati becerisini geliştirme.

-Öğrencilerimizin akran grupları ile işbirliği içinde çalışarak sosyal beceri ve drama alanlarında gelişmelerini sağlamak.

- Süreç içerisinde kullanıcılar farklı web 2.0 araçlarını kullanarak detayları kullanmayı başarmayı başarmak.

-Projemize farklı branşları dahil ederek, disiplinler arası yaklaşımı izleyerek etkinlikleri gerçekleştiriyor.

- Öğrencilerimizin beceri geliştirme/ürün oluşturma ve bilgisayar kullanma özelliklerini geliştirme.

-Yabancı ortaklarda dahil ederek hem farklı coğrafyaları projemize dahil etmek hem de dil öğrenmeyi ve gelişmeyi artırma.